Dolazno osoblje

Visoka škola za inspekcijski i kadrovski menadžment želi dobrodošlicu nastavnom i nenastavnom osoblju koje bi kroz bilateralni sporazum i Erasmus + program željelo ostvariti suradnju.

Zainteresirano nastavno/nenastavno osoblje može se informirati o mogućnostima ostvarivanja mobilnosti putem email adrese: durdica@vsikmp.hr ili potražiti otvorene natječaje na službenoj stranici Visoke škole.

Tekst natječaja sadrži informacije o uvjetima i načinu prijave, potrebnim dokumentima te rokovima za prijavu i dostavu tražene dokumentacije.

ORGANIZACIJA MOBILNOSTI

Prije dolaska korisnik mobilnosti potpisuje Ugovor o podučavanju/osposobljavanju i Ugovor o dodjeli financijske potpore u svrhu podučavanja/osposobljavanja, pri čemu je Uredu za međunarodnu suradnju, potrebno dostaviti:

– točne datume boravka,

– raspored predavanja,

– OIB,

– IBAN (nerezidentni račun),

– presliku police putnog zdravstvenog osiguranja,

– presliku vize (ako je potrebno)

Dolazna osoba sama plaća smještaj iz Erasmus dnevnica koje joj je dodijelila institucija nositelj Erasmus projekta. Erasmus dnevnice također služe za troškove prehrane i lokalnog prijevoza.

Nakon dolaska korisnik se mora registrirati u Ured za međunarodnu suradnju gdje će dobiti sve informacije  o Visokoj školi, organizaciji boravka te obvezama tijekom i nakon mobilnosti.

Po završetku mobilnosti, korisnik mora ispuniti Online upitnik Europske komisije o mobilnosti i to najkasnije 30 kalendarskih dana od primitka emaila.

Ured za međunarnodnu suradnju izdati će inozemnom osoblju Potvrdu o ostvarenom boravku u okviru Programa mobilnosti.