Erasmus Charter For Higher Education


Erasmus povelja je dokument u kojem su određena temeljna načela sudjelovanja u aktivnostima u okviru programa Erasmus. Sva visoka učilišta koja žele sudjelovati u aktivnostima programa Erasmus moraju biti nositelji važeće Erasmus povelje. Novi program Erasmus+ usmjeren je posebice na jačanje kvalitete mobilnosti studenata i osoblja i nadzor institucija koje ih provode pa je sukladno tome od prošle godine u funkciji i Povelja, koja je važeća za cijelo razdoblje od 2014. do 2020. godine.

Izuzetno nam je drago objaviti da je Visoka škola za inspekcijski i kadrovski menadžment dobila Povelju i aktivno se uključila u mobilnosti na europskoj razini. Studentima omogućavamo odvijanje mobilnosti Erasmus programom za studijski boravak i za obavljanje stručne prakse u inozemstvu. Studenti se mogu prijaviti na natječaje koje redovito objavljujemo na našim web-stranicama ili mogu sami doći s prijedlogom institucije i zemlje u koju žele otići u sklopu ovog programa.

Također, nudimo brojne mogućnosti unutar Erasmus mobilnosti za naše nastavno i nenastavno osoblje, prije svega stručno usavršavanje i održavanje nastave u zemljama Europske Unije, a u sklopu navedenog programa pozivamo i utjecajne goste predavače iz inozemstva.

 

 

LINK ZA  ERASMUS CHARTER