OBAVIJEST O REAKREDITACIJI: VŠIKM

  • 0
O skoli

OBAVIJEST O REAKREDITACIJI: VŠIKM

VISOKA ŠKOLA ZA INSPEKCIJSKI I KADROVSKI MENADŽMENT: REAKREDITACIJA

Visoka škola za inspekcijski i kadrovski menadžment trenutno prolazi postupak programske akreditacije studijskog programa Inspekcijski i kadrovski menadžment koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će stručno povjerenstvo.
Ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, želite li pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije https://www.azvo.hr/hr/komentari-vsikm do 7. ožujka 2075. g. Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku programske akreditacije Vašega visokog učilišta.

OBAVIJEST ZA STUDENTE: REAKREDITACIJA

Poštovani studenti,

Visoka škola za inspekcijski i kadrovski menadžment trenutno prolazi postupak programske akreditacije studijskog programa Inspekcijski i kadrovski menadžment u pomorstvu, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetiti će stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog i nenastavnog osoblja i studentima.
Ljubazno Vas molimo da se u četvrtak, 9. ožujka 2017. g. s početkom u 10:30 h u Svečanoj dvorani (III kat) u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.
Više o samom postupku možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje
https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/inicijalna-akreditacija-studijskih-programa